Hon har inte shoppat på jätte länge, men nu har hon!

Idag har jag shoppt, shiit det var länge sedan! Mer än en månad(ojoj!) Var med Charlie, när vi tröttnade på att gå omkring i butiker gick vi och fika, de var najs, sen ännu mera shopping, de var också ganska najs! :D

Något jag längtar till, är att åka skidor, så himla kul och mysigt! :)
 


Söta.

Idag har jag haft so prov, sen svenska sen sluta jag halv tolv. Jag gjorde svenska läxa och gick ut med hunden! hihi fett duktigt juee! :D Har okcså varit och tagit lite bilder, några kommer här :
PH: Mimmi och Simon





Nej, för jag gillar inte so!

Har ridit Gina massabomar små vägar i trav och galopp, var verkligen jobbigt! Vi fick hoppa en trestuts i slutet också! gymmpppaaa! Nu gör jag so, eller min pappa gör den typ åt mej? haha! Jag har prov imorgon på 1:vk, inte okej! Undra hur de ska gå, och hur pappa har tnkt sig! hah:) Imorgn slutar jag fett tidigt! Sen vid halv fyra ska jag på hemligt uppdrag typ! ;) hih, ni kanske får se något imorrn, jag vet inte, men kanske! ;D

____________________________________________________________________________________________
Det här är min kompis Johanna som jag chattar med just nu, hon tyckte ja skulle skriva om henne!hihi :D
Hon är fett cool! Hon har as mkt objektiv! ,) men nu ska jag plugga so! soo byyyee!
Denhära coola bilden har jag tagit på Johanna! wow!


Det snöade den 22 oktober

Nu ska jag snart till stallet! Rida lite på Ginafina typ markarbete. Igår red ja dressyr på henne. Hon är bäst! :D
Nästa helg är det tävling sista omgången i allsvenska div 2!

17 Emma Rydeberg Gina
  Färingsö RI Russian Ivory xx - Ghazal ox 87


Seeeegt

Tjaa !
Åh är fett trött och matte och no lektionen var sjuuuuukt sega och då menar jag det verkligen! Ska kanske träffis charlieis snartis hihis;)
 Ph:Idag på mellan matte o no, festis! :D


Kossor som rymmer när dagen skymmer!

Haha, idag när vi skulle börja rida var det en kalv som hade smitit, som sprang omkring på gårdsplanen,haha! Sen jaga de bort den, den såg ganska vilsen ut! ;) Hade iallafall Lea! Det var najs fett smidig pålle!
Sen när ja skulle jag hem så vänta ja först 30 minuter på bussen sen så stod den stilla i ca 10 miniuter i centrum. Sen när vi kom till brommaplan var det signalfel mellan alvik och hässelbystrand, så vi hoppade på en ersättnings buss. Såklrt gick bussen åt fel håll!:( Så vi fick stå och vänta i ca en halvtimme på att bussen skulle komma men den kom inte, ingen ersättnignsb uss här inte sl! Så pappa kom och hämtade oss som tur var! Jag stod verkligen och skakade! :S

Igår så red jag Gina fina-Ovanligt va? ;)Vi hoppade iallafall inne för första gången på typ ett halv år, men det var roligt! :) Men hon betedde sig lite konstigt när vi inte hoppa och väntade på våran tur. Hon stod och grävde med benet hela tiden kunde verkligen inte sluta! Visst hon brukar gräva men inte såhär mkt! Hon försökte även lägga sig ner en gång och och ställde sig jätte konstigt! :( Sen när vi skulle bygga bort hindrerna så hade Josephine båda Gina och Ginger och sen sa hon till mej att hon bara ville lägga sig ner så jag tog henne och sa till, då behövde hon ta av sig sadeln påengång sen fick vi gå en halvtimme , sen en halvtimme igen, hon hade ont i magen :( skrutt då! Men efter en timme så verkar de som om det gått över iallafall! :)

En sånn kossa var det fast en brun liten bebis!


Leo-Lera

Hihi, igår när mamma var ute och gick med leo, var han busig! ;) Han rulla sig i lera, fett smutsig blev han! Så han fick bada och nu luktar han såååå gott! :) alltså för att vara hund! ;) haha. okej jätte roligt hade igentligen ingenting att skriva typ? eller hade jag? ;) haha


Ridstövlar

Idag har jag gått i skolan som vanligt, köönstigt va? :P haha :) Sen har jag gjort Svenska läxan, och borde nu också göra spanskan.. höhö.. Har iallafall varit och kollat ridstövlar, ska typ bestalla kmr typ om en vecka, vanliga eller vanliga och vanliga mouintaine horse high rider extra höga o smala! :D Sen köpta jag värsta skorna också så nu om någon häst trampar mej på fötterna kommer jag inte känna något alls:D
Sånna stövlar :)

Typ sånna skor, tror inte det var exakt.


Ny design! :)

Najs! Tack Matilda! :D
Nu blr det snart mat, taccogratäng sak as gott faktist! :)



PH: några bilder jag tog i förrgår kväll eller nåt från markus takfönster! ;)


Lukas gästbloggar

Imorgån den 18/10-10 är det lukas namnsdag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(:


Matilda gästbloggar

Nu har jag trixat lite med emmas blogg. :)
Vad tycker ni om den nya designen?


/Matilda (klicka för att komma till min blogg)

Tjejen med glimten i ögat ;)

Idag har ja jobbat, från åtta till ca halv tre. Jag red nån gång vid 1 tiden på gina:) Sen åkte vi som jobba till tävlingen i Bromma och titta och hejade! :) Tror att ena laget kom trea men vet inte säkert. Sen när ja kom hem och satte mig framför tv en så var det världscup i hoppning där, som ja titta på, så bara häst idag alltså!:D


Leo peo! :D

Några bilder.. Idag ska ja iväg o rida, vet inte riktigt när än.. :P





Siggesta



'



PH:Förrförra helgen, tävling i siggesta! :D Tagna från Josephine :) <3


Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

Idag har jag haft matte prov=inte okej!! Usch de var mkt svårare än de vi haft i boken, ovanligt svårt prov och ovanligt många satt kvar längre än va de bruka=inte okej.
Imorgon är det engelska prov fast oförberett det är inte heller okej, mkt saker som inte är okej nu!
Det som är okej det är att det iallafall är fredag imorgon, och att veckorna går så sjuukt jävla snabbt!

Min bror är bästa bowlingtekniken! :D



PH: = 08, nån ponnycup sak när vi alla åkte iväg och bowla, såklrt hade min bror den bästa bowlings tekniken!

Och på tal om tekning,haha! Så fick Jag och Bea MVG för våran statoli, hihi :)


Inte min favorit exakt.

Idag hade vi oförberett Engelska prov! usch tvii och blää vi hade hör och på fredag ska vi ha en lucktext och sen förklara ord med andra engelska ord as svårt jue! :S Uschh längtar inte. Jag sa till Julia (eftersom ja antog att vi skulle ha oförbertt prov, eftersom alla andra klasser har fått veta det och in e vi) Julia: Men vi är as tidigt vi börjar om en kvart! Jag: Men jag vill vara väl förberedd för mitt oförberedda prov,haha! Okej knäppt. Har också haft syslöjd och det var najs idag kom as långt snart ser det ju ut som en jacka och inte bara massa lösa delar..höhö. Nu ska jag plugga till matteprovet och det är inte heller alls kul! Usch jag hatar plugg! Vet inte vad som finns mera att säga. punkt slut så var sagan slut!

PH:Jag när ja var liten,passar bra till denna årstid vi har nu!


Gina v.s Ginger.

Gina är bäst! Idag gick ja upp tidigt var i stallet 8 å jobbade. :) Sen var det KM för häst, så vi hyrbarn fick också vara med. Första hade jag Gina sen Ginger i 80, Gina är bäst men Gillar inte lika mkt Ginger, var länge sen jag red henne sist i åldersskogen då vi hoppade vattengrav med vatten i, sen den dagen skulle vi avsluta med att hoppa ett varv runt ängen liksom, vi hoppade de minsta hindrerna och hon trama in på vartenda hinder! De var inte kul, sen ett halvår senare hoppar man bana, sncka om att jag inte visste hur man skulle rida henne!


PH: Gina, född 01 hel syster till Ginger, Ginger född 00.


KM

Tja! Idag har det varit KM, de var najs! :) Först hade jag Comet i 70 vi var felfri, men som sagt har ja inte världens bästa kondis hihi. :) Sen i 80 hade jag Gina, och hon var verkligen bäst! Känndes så himla bra jämfört med de senaste träningarna!! :) Vi kom iallafall 4:a :)
Igår hade vi vandring vi gick 1,3 mil sen gick jag hem och dog, sen på kvällen gick ja en prommis med charliee och 1 timme,jobiigt! Sen gick ja hem och dog engång till hihi:)
Juste ifdag har jag också varit vid brommaplan och haft Loppis, det är sjukt vad folk köper saker!
PH:En jätteliten bild sen förra helgen!


Spanskaprov

Har just haft skolfoto, jag och Julia bytta lappar med varandra så kanske när skolfotona kommer, kommer mina foton till henne och tvärtom hihi, lite busig är vi skönt att vi bor så nära iallafall, ;)!Har haft spanska prov idag och igår och inte pluggat nåt, hehe.. Ja det gick vell inte bäst! vi fick också tillbaka vårat NO prov idag! Igår så red jag Lea det var as kul, hon var så himmla mjuk i steget och fett najs var hon! :)
Imorgon har vi vandring och vi ska vandra fett länge,haha! ;)


PH:NÄr Leo var 6 veckor så söööt! :)


Nej,ja längtar inte..

Tjaa, nu sitter man här igen framför den apparaten som snor min tid:S haha! Idag har jag haft syslöjd, och nej det är inte mitt favorit ämne. Hatar när man alltid behöver sprätta.Syr iallafall en jeansjacka. Med as coola stickninga,hehe eller inte. Det är en tråd som byter färg. Nu håller jag på att pluggar lite spanska och försöker skriva ngt till svenskan, men vi har ju inte hunnit läst så mkt än där! Så lätt är det inte.

Är det sant att det ska bli den kallaste vintern på, (vad var det) 30 år? Hoppas jag inte iallafall!


1,2,3,8,10,6

Var istallet igår och fixa med Gina,red m.m. Idag har jag varit på Siggesta och tävlat, mkt har hänt! I första klassen vart ja påriden på framhoppningen,mitt ben,aj! Det gjorde ganska ont, ja trava och den som red på mej i galopp,mitt ben klämdes! Vart du chokade eller nåt sen var det jag om två nummer så ja red vert vell lite virrig, hade svårt att andas när ja hade hoppat klart, var felfri 0-0, kom 5:a. I allsvenskan hade ja en as bra ritt i grundomgången, måste varit min bästa på Gina! :) Fast sen i omhoppningen vart det högre och ja det slutade med att ja ramla av, fast jag var glad, de var ganska roligt sätt ni får se på bilderna..
1,2,3,8,10,6 var iallafall omhoppningen som jag bara kom till 3:an!























RSS 2.0