Kossor som rymmer när dagen skymmer!

Haha, idag när vi skulle börja rida var det en kalv som hade smitit, som sprang omkring på gårdsplanen,haha! Sen jaga de bort den, den såg ganska vilsen ut! ;) Hade iallafall Lea! Det var najs fett smidig pålle!
Sen när ja skulle jag hem så vänta ja först 30 minuter på bussen sen så stod den stilla i ca 10 miniuter i centrum. Sen när vi kom till brommaplan var det signalfel mellan alvik och hässelbystrand, så vi hoppade på en ersättnings buss. Såklrt gick bussen åt fel håll!:( Så vi fick stå och vänta i ca en halvtimme på att bussen skulle komma men den kom inte, ingen ersättnignsb uss här inte sl! Så pappa kom och hämtade oss som tur var! Jag stod verkligen och skakade! :S

Igår så red jag Gina fina-Ovanligt va? ;)Vi hoppade iallafall inne för första gången på typ ett halv år, men det var roligt! :) Men hon betedde sig lite konstigt när vi inte hoppa och väntade på våran tur. Hon stod och grävde med benet hela tiden kunde verkligen inte sluta! Visst hon brukar gräva men inte såhär mkt! Hon försökte även lägga sig ner en gång och och ställde sig jätte konstigt! :( Sen när vi skulle bygga bort hindrerna så hade Josephine båda Gina och Ginger och sen sa hon till mej att hon bara ville lägga sig ner så jag tog henne och sa till, då behövde hon ta av sig sadeln påengång sen fick vi gå en halvtimme , sen en halvtimme igen, hon hade ont i magen :( skrutt då! Men efter en timme så verkar de som om det gått över iallafall! :)

En sånn kossa var det fast en brun liten bebis!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0